L’EMT de la nova València. Vídeo

L’Ajuntament llança un audiovisual promocional per tal de conscienciar els ciutadans sobre la necessitat de fer de la ciutat “un lloc amable i  respectuós per a la gent”, al temps que aconseguir una València “més propera, segura i sostenible” amb una millora del servei de l'EMT.
12 maig 2016 01:00h
RedactaVeu / València

Canviar el model de mobilitat -afavorint l’ús del transport públic, de la bicicleta o els desplaçaments a peu-; pacificar el centre de la ciutat –descongestionant el nucli històric per tal de protegir els seus monuments-; i fer del ‘bus’ una opció prioritària i atractiva per davant del cotxe, són els tres objectius que es proposen en aquest vídeo per tal de fer de València una ciutat amable i respectuosa amb la gent.

En aquest audiovisual, de poc menys de 2 minuts de durada, s’anuncia una “millora del servei” que ofereix l’EMT “fent-lo més ràpid i còmode per a l’usuari”. Com? Aprofitant la facilitat dels transbords, per a la qual cosa es preveu instal·lar intercanviadors, i reordenant les actuals línies amb uns recorreguts “més lògics” i basats en línies circulars que estaran connectades amb altres radials. 


 

next