Diari La Veu del País Valencià
Lluna Àrias s’uneix a la candidatura d’Àgueda Micó per a l’Executiva del Bloc

Xavier Pérez / València.

Àgueda Micó continua aglutinant suports per a la seua candidatura a la Secretaria general del Bloc al pròxim Congrés del 21 i 22 de maig. Així, l’última incorporació de la seua candidatura és la regidora de Burjassot, Lluna Àrias i Cortina.

Significativa és aquesta incorporació, ja que cal recordar que tant Jordi Sebastià, exalcalde de Burjassot i eurodiputat, com Emili Altur, també regidor d’aquesta localitat de l’Horta Nord, donen suport a l’altra candidatura, la de Rafa Carbonell.

Micó ha destacat a La Veu que “amb la incorporació de Lluna Àrias reforcem encara més un equip humà basat en el diàleg, el treball i la constància per a seguir construint un Compromís més sòlid i estirar-lo des del valencianisme, el feminisme i l’ecologisme”.

Nascuda a Burjassot (l’Horta Nord) l’any 1981, Lluna Àrias és treballadora social i màster en Desenvolupament Local, militant del Bloc des de l’any 2011 i membre del col·lectiu Dones en Bloc. Actualment és regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Burjassot.

Àrias va ser nomenada regidora de l’Ajuntament de Burjassot el 27 de juny de 2014 en

substitució de Jordi Sebastià, que va dimitir després de ser triat eurodiputat al capdavant de la coalició Primavera Europea, que integraven Compromís, Equo i la Chunta Aragonesista, entre d’altres.

Acte a València

Per altra banda, la candidatura d’Àgueda Micó ha organitzat un acte públic aquest divendres 13 a partir de les 19.30 hores a la plaça de Nàpols i Sicília de València, i que comptarà amb la participació de Ximo López, membre de la candidatura Un país per construir i exsecretari comarcal del Bloc de la ciutat de València entre 2006 i 2011, i de Pere Fuset, portaveu del grup municipal de Compromís i regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa