Diari La Veu del País Valencià
Sueca posa en marxa l’assessorament als afectats per l’impagament de les hipoteques
RedactaVeu / Sueca

A partir d’ara, tot aquell ciutadà o ciutadana empadronat a Sueca, i amb problemes per a fer front a la seua hipoteca, podrà optar a un servei gratuït d’assessorament i intermediació, per part del Col·legi d’Advocats de Sueca, amb les entitats bancàries.

Tot això gràcies al conveni de col·laboració que va signar, el passat mes de març, la Diputació de València amb el Col·legi d’Advocats de Sueca, mitjançant el qual la institució provincial es farà càrrec de les despeses del servei d’assessorament que oferiran els advocats i el consistori facilitarà una seu per a atendre la població interessada.

“La finalitat d’aquest conveni és que el Col·legi d’Advocats de Sueca oferisca uns serveis d’assessorament, intermediació i mediació a tota persona afectada per execucions hipotecàries i arrendaments de la seua vivenda habitual”, ha explicat Joan Tamarit, degà del Col·legi d’Advocats de Sueca.

“Després del període de formació realitzat pels advocats del Col·legi de Sueca, amb el qual han obtingut el nivell d’especialització requerit per a tramitar aquests casos, el següent pas era facilitar-los, per part de l’Ajuntament de Sueca, una seu que reunira les condicions necessàries d’intimitat i confidencialitat per als ciutadans”, ha explicat la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.

Les persones interessades a sol·licitar aquests serveis, hauran d’estar empadronades en algun dels municipis que pertanyen al partit judicial de Sueca i que s’hagen adherit a aquest conveni amb la Diputació.

“En primer lloc, el ciutadà haurà d’acudir a l’Ajuntament on està empadronat i omplir els impresos necessaris per a sol·licitar aquests serveis, aportar tota la documentació que se li requerisca i entregar-ho tot per registre. Posteriorment, l’Ajuntament realitzarà el trasllat de tota la documentació al Col·legi d’Advocats, que es posarà en contacte amb els ciutadans”, ha afirmat Moncho.

Comparteix

Icona de pantalla completa