Diari La Veu del País Valencià
Hui, 25 d’abril La Petita Orquestra Peiotarie presenta el seu primer disc a Tavernes
RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna

La Casa de la Cultura de Tavernes acull l’actuació de La POP per partida doble, matí i vesprada, dirigida a estudiants i a adults. La primera de les actuacions serà a les 11 hores del matí d’este dijous 25 d’abril. Esta primera actuació va adreçada als estudiants dels dos IES de Tavernes, el Valldigna i el Jaume II el Just, que podran gaudir de l’espectacle amb accés lliure.

La segona actuació serà a les 20 hores, també en la Casa de la Cultura, adreçada al públic en general, grans i menuts, amb un preu de 3,5 euros. Tots els assistents a les actuacions de La POP tindran l’oportunitat de gaudir de la revisió de les peces tradicionals del cançoner popular valencià d’ara i de sempre, on es podran escoltar temes tan coneguts com Amparito, la filla del mestre, Mareta mareta, Les anguiles de l’Albufera, entre altres clàssics.

Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien primer amb el contrabaixista Xavi Alaman, i amb Tonete Puerto després, per tal de fer rodar esta divertida i atrevida formació totalment acústica. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

Comparteix

Icona de pantalla completa