Diari La Veu del País Valencià
25 d’Abril: Som País Valencià
Hui, dimecres 24 d’abril, un grup de joves valencians han dut a terme una acció de protesta a les Corts Valencianes en què han desplegat una senyera i cartells amb el lema ‘Som País Valencià’.

L’acció l’han realitzat per dos motius. El primer, per animar el conjunt de la societat del País Valencià a participar en la manifestació que se celebrarà el proper dissabte 27 d’abril a València en commemoració de la Batalla d’Almansa del 25 d’Abril del 1707, covocada per Acció Cultural del País Valencià amb el lema ‘Per un finançament just per al País Valencià’.

El segon motiu, expliquen, “és animar la societat civil valenciana a crear un front comú per a dur a terme la regeneració democràtica i el canvi polític i social que necessita el nostre País; i per a acabar amb la situació actual que vivim els valencians i les valencianes, a la qual ens han dut primer, el PSOE, i després, els 20 anys de govern del Partit Popular”.

D’aquesta manera, continuen, “pensem que aquest canvi polític i social i aquesta regeneració democràtica ens ha de conduir a un procés en què els valencians i les valencianes puguem exercir lliurement el dret a l’autodeterminació sobre el nostre País i així poder acabar amb el domini polític i cultural que pateix la nostra terra i l’espoli econòmic de què és víctima el País Valencià”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa