Rafa Carbonell: ‘Sembla que ara sí que hi ha una voluntat seriosa d’arribar a un consens’

El candidat a la Secretaria General del BLOC espera que en la reunió de dimecres s’arriben a acords sobre l’estructura i les responsabilitats de la direcció del partit
17 maig 2016 01:00h

Xavi Pérez / Alzira.

El congrés del BLOC s’apropa i tant Àgueda Micó com Rafa Carbonell recorren tots els col·lectius del País Valencià per a tractar que el seu missatge per al futur del Bloc Nacionalista Valencià arribe als seus militants.

Aquests dimarts, Rafa Carbonell ha fet parada a Alzira i, davant uns 60 militants, ha explicat el projecte Fent BLOC-Millorem Compromís.

Però abans, i en declaracions a La Veu, Carbonell ha manifestat que “ara sembla que hi ha una voluntat seriosa d’arribar a un consens per part de la candidatura d’Àgueda Micó. Espere que aquests dimecres s’arriben a acords sobre l’estructura i les responsabilitats de la nova direcció”.

El ex-vicealcalde d’Alcoi ha recordat que “nosaltres sempre hem estat a favor d’un acord basat en l’enfortiment del BLOC; fins ara tot han sigut entrebancs però, de veres espere que el consens siga possible, no només perquè sí, sinó per fer un partit més fort”.
 
next