Diari La Veu del País Valencià
L’AMPA del Sant Joan de Ribera de Burjassot sol·licita una reunió amb Fabra
RedactaVeu / Burjassot

Davant la negativa de la Conselleria d’Educació, les accions reivindicatives per a la construcció del nou edifici per al col·legi Sant Joan de Ribera, liderades per l’AMPA del centre, continuen. Després de l’assemblea informativa celebrada dimarts, l’AMPA va decidir que hui, dijous, una vegada els pares i mares deixen els xiquets i xiquetes en classe, acudiran novament a València. En aquest cas, es concentraran en el Palau de la Generalitat Valenciana i sol·licitaran una reunió amb el president, Alberto Fabra.

L’AMPA del Sant Joan de Ribera va iniciar dimarts una campanya de recollida de signatures per a mostrar el desacord general davant la proposició de rehabilitació parcial del centre i per a sol·licitar el trasllat provisional dels alumnes i la construcció del nou edifici.

Poques hores més tard de l’inici de la campanya, l’AMPA, en col·laboració amb FAPA-València ja havia arreplegat 280 signatures que van ser lliurades, per registre d’entrada, en la Conselleria d’Educació. La campanya també s’està desenvolupant a través d’Internet (enllaç). Fins al moment, s’hi han aconseguit un total de 405 signatures.

Cal recordar que el dilluns, el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, va rebre els representants de la comunitat educativa i els va confirmar que la Conselleria d’Educació no construirà el nou centre Sant Joan de Ribera, en canvi sí es va comprometre a valorar la rehabilitació del sostre que està posant en perill la seguretat de l’alumnat.

L’AMPA considera que “valorar si s’arregla el sostre” no és suficient, per tant continuaran la lluita per a reclamar-ne el trasllat immediat dels alumnes a unes instal·lacions segures i l’inici de la construcció del nou edifici.

Comparteix

Icona de pantalla completa