Diari La Veu del País Valencià
El forat del sostre del TSJ que caigué fa 20 dies, encara no s’ha tapat
RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d’EUPV en les Corts, Ignacio Blanco, ha qualificat “d’injustificable” que després de tres setmanes de la caiguda d’una part del sostre de la tercera planta del Tribunal Superior de Justícia a València, aquesta zona encara continue tancada a l’accés.

“Romanen restes d’enderrocs i el forat en el sostre segueix sense estar tapat. Les condicions en què es troba l’interior d’aquest edifici empitjoren cada dia. La reforma promesa no arriba i per a més inri, després de la caiguda d’aquest sostre, pràcticament ni s’ha actuat i per descomptat la rehabilitació de l’interior sembla que ni es contempla”, critica.

Esquerra Unida ja ha demanat explicacions sobre aquesta situació al TSJ i al conseller de Justícia i hi ha reclamat una intervenció immediata. “Sembla incomprensible com els dies passen i les imatges de la zona tallada a l’accés de les persones – que dóna als WC- segueixen igual. Està posant-se en risc la seguretat dels treballadors i del públic que accedeixen diàriament a aquest edifici”.

“La inacció en la caiguda del sostre demostra la desídia de l’administració. Fa uns anys es va restaurar la façana del TSJ, però l’interior de l’edifici no s’ha tocat des de la dècada dels 60, i amb el temps han anat apareixent humitats i manca d’espai, entre altres problemes”, descriu Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa