Diari La Veu del País Valencià
Cap persona de CCOO està implicada en el cas ‘Taula’

RedactaVeu / València.

El jutjat d’Instrucció número 18 de València ha alçat el secret del sumari d’una de les peces del Cas Taula en la qual s’investiga les contractacions irregulars en Imelsa i per la qual s’ha imputat 28 persones. Quan es van filtrar als mitjans de comunicació les investigacions que estava duent a terme l’UCO, i es va assenyalar que una persona de CCOO podia estar implicada, ja advertien que era una informació falsa. “No teníem notícies de cap citació al sindicat ni a cap dels nostres delegats”, afirmen.

CCOO “no ha tingut estructura sindical ni representants en Imelsa durant la major part del període que s’investiga en l’operació Taula. De fet, CCOO estava pràcticament vetada per l’empresa durant diversos anys i fins a les passades eleccions sindicals de 2015 no va tenir representació en el Comitè d’empresa”, assenyalen des del sindicat.

“Durant tot aquest temps hem hagut d’aguantar l’ombra del dubte, amb el consegüent perjudici que ha ocasionat per a la imatge de la nostra organització. Esperem que servisca la demostració de la falsedat de les notícies publicades el passat mes de febrer, perquè els mateixos mitjans, exercint la seua responsabilitat d’oferir informació veraç i contrastada, rectifiquen”, recalquen des de CCOO.

Recorda CCOO a més, que ha sigut “l’única organització sindical que ha plantat cara a la gestió de Imelsa de l’era Rus. En el seu moment va denunciar en solitari els últims processos de contractació de l’empresa per falta de garanties i la privatització del servei d’atenció al contribuent de la Diputació, obtenint sentència judicial al setembre de 2014 que va anul·lar el contracte d’Imelsa amb Servimum”.

Comparteix

Icona de pantalla completa