Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV demanarà a la Fiscalia la imputació de Cañizares per homofòbia
RedactaVeu / València

La secretària de la Dona de CCOO PV, Càndida Barroso, considera que l’edat del Cardenal no és obstacle perquè se li permeten humiliacions i qualificatius insultants com “la ideologia més insidiosa de tota la història de la humanitat” en referència al feminisme. “Ningú, però molt menys una persona amb responsabilitat, del tipus que siga, no pot permetre’s una misogínia i homofòbia tan agressives sense que la societat civil i les autoritats actuen” ha advertit Barroso.

Barroso afirma que una societat sana no pot sancionar l’odi de forma arbitrària, independentment de qui ho fomente, sobretot si les agressions s’exerceixen des de posicions de poder. Al seu parer, integrants valencians del col·lectiu LGTBI també s’han sentit fortament vexats davant l’exhortació directa a “no romandre inerts davant els atacs de el “imperi gai”.

Des del col·lectiu Acció LGTB de CCOO PV declaren el seu orgull per pertànyer a un sindicat que s’ha posicionat sempre amb les persones que pateixen i senten que els seus drets, dignitat i integritat estan sent calcigats i “per açò no volem deixar passar aquesta falta de respecte i saber estar perquè, a més, s’ha abocat des d’un púlpit”.

A més de delictiva, el sindicat considera l’actitud de l’arquebisbe “una falta de respecte als drets humans, demostrant molt poca humanitat en no sentir la més mínima empatia cap al sofriment aliè”.

Des de la Secretaria de la Dona es recorda a l’Arquebisbe de València el seu vot d’obediència, en referència al posicionament respectuós del papa Francisco sobre el laïcisme dels estats, la seua sol·licitud als bisbes italians que abandonen les propietats materials no dedicades al culte i la seua denúncia de l’augment de la idolatria als diners com a revers fosc de la pobresa creixent.

Comparteix

Icona de pantalla completa