Diari La Veu del País Valencià
Lalo Díez: “El conseller de Transparència no pot donar lliçons de res al PSOE”

RedactaVeu / Alacant.

El portaveu de la Comissió Executiva Municipal Socialista, Lalo Díez, qualifica de sorprenents les declaracions que va realitzar ahir el conseller de Transparència a Alacant assenyalant que el càrrec públic que no faça un bon ús de les xarxes socials no ha de ser-ho. Díez entén que “aquestes declaracions només tenen sentit si les entenem com una campanya personal per a tractar de moure-li la cadira a Natxo Bellido en la seua aspiració personal de ser candidat a l’Alcaldia d’Alacant en les pròximes eleccions”.

El portaveu socialista assenyala a més que “les declaracions d’Alcaraz són bastant increïbles i més venint d’ell. Algú que està anys criticant el PSOE sense parar i que va eixir corrents a València quan li van donar un càrrec i un cotxe oficial, no ens donarà lliçons de res”.

“Si vol promocionar-se, que es dedique a treballar i a traure avant la seua conselleria, que prou feina té. Encara que sincerament, a hores d’ara i després d’un any, queda clar que Alcaraz està més preocupat per les seues conferències i articles d’opinió que per la conselleria que dirigeix”, afig.

Lalo Díez aconsella al conseller que “quan vinga a Alacant el que ha de fer com a responsable autonòmic i membre d’un partit que forma part de l’equip de govern municipal és sumar i deixar-se els bidons de gasolina en la seua conselleria. Hauria de destacar que, malgrat les discrepàncies normals en qualsevol govern compartit, s’ha fet en onze mesos i sense soroll un treball de fons que ha aconseguit que l’Ajuntament d’Alacant, abans conegut en tot Espanya per la corrupció, ara siga inflexible amb qualsevol actuació que no siga legal. És més, tampoc amb les que no són ètiques, encara que sí siguen legals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa