Diari La Veu del País Valencià
El jutge conclou que els crims de les xiquetes d’Alcàsser no han prescrit
ACN / Alzira

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià, la jutgessa no considera que la responsabilitat penal d’un dels acusats, Antonio Anglés, a qui la justícia busca, s’haja extingit atès que les darreres diligències corresponen a 2009. La magistrada admet així els informes que ha presentat la Fiscalia i l’acusació particular, exercida per l’Associació Clara Campoamor. L’altre acusat, Miguel Ricart, compleix actualment condemna.

Antonio Anglés està acusat de segrest, violació i assassinat, inhumació il·legal i possessió d’armes. Tot i que la prescripció es calcula en funció del delicte de major gravetat, en aquest cas són 20 anys, el magistrat considera que s’ha de tenir present que des de l’inici de la causa fins al 2009 s’han calculat “diligències substancials, en el procediment principal, tant abans de la interlocutòria de processament com després”.

Així, considera que el termini de prescripció dels delictes pels quals Anglés està processat ha quedat interromput fins la darrera diligència i no es pot considerar extingida la seua responsabilitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa