Diari La Veu del País Valencià
Puig, sobre Cotino: ‘Robar sota l’aparença de la caritat cristiana és cruel i cínic’

Europa press / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha eludit opinar sobre l’obertura de judici oral contra l’expresident de les Corts Juan Cotino per impulsar la contractació d’una empresa pantalla de la trama ‘Gürtel’ en la retransmissió de la visita que el papa Benedicto XVI va fer a València en 2006, però sí que ha assenyalat que “robar sota l’aparença de la caritat cristiana és especialment cruel i cínic”.

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació després d’assistir a la conferència ‘Una nova política ambiental per a un nou temps’ de la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, en ser preguntat per l’obertura de judici oral a Juan Cotino per la visita del Papa en 2006.

Sobre aquest tema, Puig ha manifestat que li produeix “tristesa” que “durant tant de temps s’haja estat robant tant” al País Valencià, especialment per “persones que a més estaven dient que tot es feia per valors superiors”.

“Em sembla que robar els més pobres com es va fer amb Haití o robar sota l’aparença de la caritat cristiana és especialment cruel i cínic”, ha subratllat el ‘president’.

Comparteix

Icona de pantalla completa