Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Calp permetrà l’accés d’hordes de zombis

RedactaVeu / Calp.

El dissabte 11 de juny, Calp serà l’escenari d’una invasió de zombis dels quals hauran de fugir els participants d’aquesta experiència de supervivència organitzada per Last Day Ocio Alternativo amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calp.

L’esdeveniment anomenat ‘Last Day Zombie‘ consisteix en una espècie de gimcana amb diferents proves en les quals s’aconsegueixen pistes per aconseguir l’objectiu del joc, que és sobreviure tota la nit fins al dia següent pel matí. Segons explica l’empresa, l’aventura es desenvoluparà pels carrers del municipi i s’utilitzaran edificis públics i privats per realitzar les proves.

L’Ajuntament de Calp, aprofitant l’ocasió, ha organitzat un concurs perquè el públic puga aconseguir entrades per a aquest esdeveniment tan especial. Per participar cal descarregar-se l’aplicació Zombify i compartir la foto d’Instagram de @zombiecalp. Els guanyadors d’aquest sorteig ja s’han anunciat en el mateix perfil d’aquesta xarxa social de fotografia.

Aquest tipus de joc en primera persona, ‘Last Day Zombie’, ja s’ha dut a terme a altres poblacions com Sant Vicent del Raspeig o Altea.

>

Sant Vicent del Raspeig. Vïdeo: Canal Last Day Zombie.

>

Altea. Vïdeo: Canal Last Day Zombie.

Comparteix

Icona de pantalla completa