Diari La Veu del País Valencià
‘L’arxiu de la denúncia del PP contra la Primavera Educativa prova l’ànim de manipulació’
RedactaVeu / València

La presidenta de la Junta Electoral, segons la diputada de Compromís Marian Campello ho deixat ben clar en el seu escrit que “la Primavera Educativa s’havia planificat amb molta antelació a les pròximes eleccions i es troba dins d’una activitat normal de l’administració pública”.

Per a Campello “sembla que el PP no entén que la gent pot fer us dels espais públics sense un objectiu electoral, potser siga perquè ells únicament convoquen la gent a eixir al carrer amb l’objectiu d’obtindre rèdit electoral com vam veure el passat diumenge”. “El PP no està acostumat a posar en valor els interessantíssims projectes educatius que es fan a les nostres escoles, per això han criticat la Primavera Educativa”, assegura.

Durant el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig la ciutat de València va ser l’epicentre de l’educació valenciana on els protagonistes van ser els docents les famílies i els alumnes.

Segons la diputada de Compromís “el Partit Popular demostra que només pensa en clau partidista i electoral i no entén que l’administració puga posar les eines perquè la comunitat educativa compartisca lliurement projectes i experiències com va ocórrer a la Primavera Educativa”.

“Malauradament, si parlem de la gestió del PP en Educació hem de parlar de Ciegsa, de barracons i del maltractament continu a l’escola pública en benefici de la privada. El conseller Marzà en un any de govern ha fet més per la qualitat educativa que el PP en 20 anys. La Primavera Educativa va posar al lloc que es mereix a la comunitat educativa valenciana”, ha conclòs Campello.

Comparteix

Icona de pantalla completa