Diari La Veu del País Valencià
Fotogaleria: Jornades CCOO PV sobre l’impacte del TTIP en l’economia del País Valencià
RedactaVeu / València

Com afectarà el TTIP als productes i productors valencians? Defensors i detractors d’aquest tractat entre Europa i els EUA han participat aquest dijous en una jornada organitzada per CCOO PV a València.

El Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversió (TTIP), que negocien de forma poc transparent Europa i els Estats Units, ha estat a debat en la jornada organitzada per CCOO PV on han participat defensors i detractors de l’acord perquè els sectors productius valencians puguen tindre una ampla visió sobre aquesta polèmica negociació que podria perjudicar els interessos dels valencians.

“L’acceptació del tractat serà absolutament negativa per als valencians”. Així de contundent s’ha mostrat, en declaracions a La Veu, el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Àlvaro, sobre el futur acord del TTIP en referència als sectors productius valencians. Àlvaro ha recalcat que aquest acord “rebaixarà les garanties alimentàries i de les proteccions que puguen tindre els nostres llauradors: és a dir, pitjor condicions per als productes que es consumeixen, i tot en favor dels interessos dels Estats Units”.

Seguiu llegint

Comparteix

Icona de pantalla completa