L’experiència del canvi des de l’Esquerra un any després de les municipals

Esquerra Unida Xàtiva celebra el seu primer any de govern del canvi mostrant l’experiència a poblacions veïnes de la comarca de la Costera


RedactaVeu / Xàtiva.

Esquerra Unida Xàtiva està valorant el seu primer any de govern del canvi de la ciutat. Per aquest motiu, aquest dissabte, dia 28 de maig, ofereix un acte públic amb representants de set ajuntaments propers “on l’Esquerra és motor de transformació des de fa un any”, segons fonts d’aquesta formació d’esquerres.

“Junts valorarem com ha estat aquesta etapa de canvi a diverses poblacions veïnes i els beneficis que un any després estan obtenint-se per a les persones”, asseguren.

Cal recordar que, a Xàtiva, el Pacte de Sant Domènec va permetre que Esquerra Unida - Xàtiva en Comú ostentara cinc regidories i deu àrees de treball a l’Ajuntament. “Quasi un any després, volem avaluar quines parts del nostre programa de govern han estat realitzades o en vies de complir-se. Però el més important és la tasca de transformació social on les persones, a poc a poc, estan acostumant-se a participar, col·laborar i prendre la iniciativa en la gestió d’allò més seu: la gestió d’allò públic”, asseguren des d’Esquerra Unida Xàtiva.

L’acte, organitzat des d’Esquerra Unida Xàtiva, serà “obert i participatiu” i, “a més d’escoltar les experiències del canvi d’altres pobles i de la nostra ciutat, escoltarem la veu de la gent i les seues propostes”. Serà, asseguren, una trobada commemorativa “d’un temps de canvi i transformació que només ha fet que encetar-se i del qual és responsable la ciutadania que ho va voler fa ara un any”.

Tindrà lloc a partir de les 19 hores al jardí de José Espejo, al costat de l’Ajuntament, i comptarà amb la participació de Nahuel González de Més Gandia-EUPV, Esther Blanes de Guanyar Alcoi, Iván Martínez d’EUPV Alzira, Paula García d’EUPV Ontinyent, Víctor Mansanet d’EU Simat de la Valldigna, Vicent Mahiques d’EU Barxeta i Rosa Pérez Garijo de Guanyem Catarroja. El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva serà representat com amfitrió pel seu coordinador Miquel Lorente. Hi haurà un torn de participació, preguntes i opinió del públic assistent i, tot seguit, un sopar de baix braç al qual s’ha convidat, també, a tota la ciutadania. 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat