Diari La Veu del País Valencià
La Diputació d’Alacant condemna les pintades amenaçadores contra César Sánchez

RedactaVeu / EP / Calp

Aquest dimarts, a la publicació ABC, ha aparegut una notícia en què feien referència a l’aparició d’unes pintades contra el president de la Diputació d’Alacant on es podia llegir: ‘Un tiro en la nuca a César Sánchez’, que segons continua explicant aquest diari estan apareixent des de fa uns cinc mesos.
La Junta de Portaveus de la Diputació d’Alacant ha refusat unànimement aquestes pintades amenaçadores contra César Sánchez al municipi on aquest és alcalde. En un comunicat, la Diputació ha indicat que “la gravetat dels comentaris ha propiciat una condemna contundent” per part dels representants dels cinc grups polítics amb presència a l’hemicicle provincial (Partit Popular, Ciudadanos, PSOE, Compromís i EUPV-Acord Ciutadà).
“Els insults, que s’estan succeint en els últims mesos a Calp, a través de pintades en les quals s’amenaça de mort el responsable provincial i primer edil del municipi, estan sent investigats per agents de la Policia Nacional” ha subratllat.
A les pintades, a més d’aquesta amenaça de mort, també es pot llegir “Alfon libertad”, apareix el dibuix de la falç i el martell comunistes, així com les sigles PCE(R).
La portaveu d’EUPV, Raquel Pérez, ha volgut deixar “clar” el posicionament del seu partit en la institució provincial respecte a aquestos fets i ha retret aquestes accions que “violenten verbalment la integritat d’una persona”, al temps que ha puntualitzat, que aquests insults “no caben en una societat tolerant i democràtica”.
A més, ha insistit que des d’EUPV i des del PCPV-PCE “es desmarquen d’aquestes pintades en què apareix la falç i el martell, símbols que representen aquesta formació política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa