Diari La Veu del País Valencià
Cotino: “No he robat en ma vida ni he permès que ningú ho fera”

Europa Press / València.

L’expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ha assegurat aquest dimecres en l’Audiència Nacional que no ha robat en sa vida ni ha permès que ningú ho fera amb el seu consentiment. A més, després d’arreplegar la interlocutòria d’obertura de judici oral per presumptament impulsar la contractació d’una empresa pantalla de la trama ‘Gürtel’ per a retransmetre la visita que el papa Benedicto XVI va fer a València els dies 8 i 9 de juliol de 2006, ha bromejat amb el ‘jaquetó’ de 300 euros que suposadament va rebre com a contraprestació de la trama liderada per Francisco Correa.

“M’han donat un disquet i diuen que em van donar un ‘jaquetó’ de 300 euros, el buscaré”, ha dit i ha agregat que “tot és fals” tant açò com la resta. Cotino es referia, en concret, a les sospites que apunten al fet que el grup del capitost de la Gürtel el va complimentar amb regals i va rebre a través d’Orange Market un ‘jaquetó’ de la marca Milano valorat en 375 euros.

“Quan u fa qualsevol gestió en la vida, pot fer coses mal fetes, però no he robat en ma vida ni he permès que ningú amb el meu consentiment robara”, ha destacat.

Comparteix

Icona de pantalla completa