Diari La Veu del País Valencià
L’Espai Fuster de Sueca acull l’encontre amb escriptors de la Ribera i l’editorial Bromera

RedactaVeu / Sueca.

El proper divendres 3 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc a l’Espai Joan Fuster (c/ Sant Josep, 8) de Sueca una xarrada entre Josep Gregori, Josep Antoni Fluixà i Gonçal López-Pampló, −editor, director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i director literari de Bromera, respectivament− amb motiu del 30 aniversari de l’editorial. L’acte farà palesa la vinculació de l’editorial amb els escriptors i el dinamisme cultural de la comarca de la Ribera, no solament per la ubicació de la seu a Alzira, sinó per l’aposta continuada de Bromera pels nostres autors durant aquestes tres dècades en el món de l’edició.

L’entitat promotora de l’acte, l’Espai Joan Fuster, és un centre cultural de referència per als valencians, sempre obert a iniciatives editorials, com és el cas d’aquest 30é aniversari de Bromera, i a altres actes per a difondre tant el llegat de Joan Fuster com la nostra cultura.

En aquest sentit, cal destacar que Bromera és una de les poques editorials que recull una part significativa de l’obra de l’escriptor suecà en la col·lecció monogràfica dedicada a la seua obra: la «Biblioteca Joan Fuster», on es troben obres tan significatives com El descrèdit de la realitat, Sagitari, Combustible per a falles o les antologies Ser Joan Fuster i Aforismes.

L’acte comptarà, per descomptat, amb la presència d’escriptors, professors i altres persones vinculades a l’Espai Joan Fuster, l’editorial Bromera i, en general, el món cultural de la Ribera Baixa i de la Ribera Alta.

La celebració es tancarà amb un recital a càrrec del cantautor Joan Amèric i amb la inauguració d’una mostra d’algunes de les cobertes de les obres dels autors de la Ribera que s’han publicat durant aquests 30 anys en el catàleg de Bromera.

Comparteix

Icona de pantalla completa