Diari La Veu del País Valencià
Silvia Pérez Cruz i Jordi Savall caps de cartell de les Serenates a La Nau de la UV

RedactaVeu / València.

Dilluns es presenta la 29a edició del cicle de Serenates al Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València que enguany compta amb novetats. Del 25 de juny al 10 de juliol tant La Nau de la Universitat de València com la plaça del Patriarca acolliran aquesta 29a edició que compta com a principals caps de cartell amb Silvia Pérez Cruz i Jordi Savall.

Segons han informat des de la UV aquesta edició conté “un increment considerable del nombre d’actuacions, ja que enguany s’han programat un total de 15 concerts”. Una altra de les novetats és la coproducció de ‘Serenates’ amb la ‘Fira de Juliol’ (gràcies a la col·laboració amb la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València) que permetrà la realització de tres concerts a la plaça del Patriarca.

El festival ‘Serenates’ es realitza des de l’any 1984 i està coproduït per la Universitat de València i la Subdirecció de Música de CulturArts, i compta amb la col·laboració l’Ajuntament de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Valencia, la Fundació Bancaixa i la Fundació Banc Sabadell.

Comparteix

Icona de pantalla completa