El carrer per a Guillem Agulló rep l’adhesió ‘incondicional’ de Calabuig i el PSPV local

Clam perquè l'Ajuntament de València dedique un carrer a Guillem Agulló.
4 juny 2016 01:00h
RedactaVeu / València

La petició formal per registre d’entrada va arribar fa tan sols uns dies quan ACPV, Movimiento contra la intolerància i diversos col·lectius es van presentar a l’Ajuntament de València per demanar oficialment que el consistori dirigit per Joan Ribó dedique un carrer a Guillem Agulló.

Segons hem pogut saber, anit es van celebrar els premis de Lambda al Paranimf de la Universitat de València i l’acte va estar marcat per una petició unànime, davant bona part de l’equip de govern del consistori valencià, que va rebre espontàniament un fort aplaudiment quan es va tornar a reclamar públicament que Agulló compte amb un carrer.


Però, la petició no està només tenint suports i empenta de manera presencial, sinó que les xarxes socials estan servint per mostrar adhesions, com en el cas de Joan Calabuig i els socialistes de la ciutat de València, els quals a través de Twitter van dir sobre l’avinentesa: “Una idea molt adient, ens sumem incondicionalment”.

Ara el 1r tinent d’alcalde ja ha dit la seua; només queda saber què faran Joan Ribó i Compromís així com Guanyem València.


 
next