Diari La Veu del País Valencià
Rajoy desbloqueja el FLA després de que la GVA presente un pla d’ajust de 78 milions

EP / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns que el Govern espanyol ha aprovat “definitivament” el pla d’ajust de la Generalitat exigit pel Ministeri d’Hisenda perquè el PV accedira al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). Per tant, Puig ha destacat que aquesta decisió suposa el desbloqueig d’aquests fons i l’arribada de crèdit a l’autonomia.

Així ho ha avançat Puig als mitjans de comunicació, després de participar en un desdejuni de treball organitzat per la cadena SER, on ha destacat que el Govern espanyol ha acceptat el pla d’ajust de 78 milions de la Generalitat Valenciana, la qual cosa suposa el desbloqueig del FLA del primer i segon trimestre.

En aquest sentit, ha indicat que s’ha enviat a l’ICO la comunicació perquè el primer i el segon trimestre d’aquesta línia de crèdit puga ja ser “posada a disposició” de la Generalitat.

“S’ha fet el que s’hauria d’haver fet fa uns mesos, però és benvingut perquè al final són recursos que han d’afavorir el finançament raonable de la Generalitat”, ha destacat el president.

Comparteix

Icona de pantalla completa