Diari La Veu del País Valencià
València dedicarà un espai a Guillem Agulló

Xavier Pérez / València.

“Cap inconvenient, només faltaria”. Així de rotunds s’han mostrat des de l’equip de govern de l’Ajuntament de València per dedicar un espai, un carrer, una plaça o un parc a Guillem Agulló.

Fonts del tripartit han assegurat a La Veu que Guillem Agulló tindrà el seu espai al cap i casal. “Nosaltres tenim dos eixos de treball en aquests aspectes: la comissió de la Memòria Històrica, junt a la Universitat de València, i la comissió per la Igualtat, per a tractar de normalitzar aquest tipus de situacions”, han assenyalat.

“Com no podria ser d’una altra forma, Guillem Agulló i el que representa estarà present a la ciutat”.

Per altra banda, la setmana passada Acció Cultural i Moviment contra la Intolerància junt a diverses associacions com la Comunitat Israelita de València, la Federació Maranatha de Asociaciones Gitanas, LAMBDA, Plataforma Ciutadana contra la Islamofòbia i VERVERIPÉN Rroms por la diversidad, demanaren per escrit al registre d’entrada de l’Ajuntament de València un carrer per a Guillem Agulló i una condemna de tots els grups polítics contra els crims d’odi.

La reivindicació de l’espai per al jove de Burjassot també han tingut ressò a les xarxes socials, que estan servint per a mostrar adhesions, com en el cas de Joan Calabuig, primer tinent d’alcalde, i els socialistes de la ciutat de València, els quals a través de Twitter van dir sobre l’avinentesa: “Una idea molt adient, ens hi sumem incondicionalment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa