Diari La Veu del País Valencià
Les Corts i l’IVAM refermen la seua col·laboració anual
Redactaveu / València

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha signat aquest matí el conveni de col·laboració del parlament valencià amb l’IVAM, continuant així una llarga tradició de molts anys de suport de la cambra autonòmica al museu d’art modern valencià (IVAM).

L’import de la col·laboració és el mateixa que en els darrers anys, 25.000 euros i amb eixa quantitat, les Corts col·laboren en l’organització d’exposicions, com per exemple la que s’inaugurarà demà a les 20 hores sobre l’escena del còmic valencià.

També, i en virtut a eixe acord, les Corts disposen dels fons de l’IVAM per a les exposicions permanents a l’edifici de l’hemicicle com també en altres instal·lacions del parlament valencià.

El president de Les Corts, Enric Morera, considera que el conveni “serveix per col·laborar amb les iniciatives artístiques de l’IVAM, cosa molt important i també, fruit d’eixa entesa entre ambdues institucions, podem apropar els fons de l’IVAM a les persones que visiten les Corts i així incentivar l’art modern valencià i els nostres artistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa