Diari La Veu del País Valencià
El jutge imputa l’alcalde de Castelló pels contractes amb la trama ‘Gürtel’
ACN / València.

El jutge que instrueix la investigació sobre un presumpte finançament irregular del PP valencià, José Ceres, ha citat a declarar com a imputat l’actual alcalde de Castelló de la Plana, Alfonso Bataller (PP), en relació amb els contractes adjudicats a empreses de la trama ‘Gürtel’.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià, a més de Bataller el magistrat ha citat quatre antics alts càrrecs del govern valencià pertanyents a les conselleries de Benestar Social i Sanitat, així com de la societat gestora per a la imatge estratègica i promocional de la Comunitat Valenciana.

La imputació de Bataller correspon a l’època en què era sotssecretari de Sanitat.

Enric Nomdedéu: “Bataller ha de seguir la doctrina Fabra i plegar per la seua imputació”

El portaveu de Compromís per Castelló ha recordat que el President Fabra no vol imputats en càrrecs de govern, i que Bataller, en el seu dia, va arribar a la política local precisament de la mà de Fabra. Enric Nomdedéu, regidor de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha manifestat avui, en conéixer-se la imputació de l’alcalde de Castelló dins la trama Gürtel, que “Bataller, seguint la doctrina Fabra, pel que fa a les imputacions, ha de plegar d’alcalde de Castelló”.

Comparteix

Icona de pantalla completa