Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig i Marzà denuncien que han rebut un escrit anònim amb amenaces de mort

ACN / València.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, han presentat, aquest dimecres, una denúncia conjunta davant la Direcció Superior de Policia després de rebre amenaces de mort a través d’un escrit anònim. Segons la denúncia, a la qual ha tingut accés l’ACN, aquest dimarts, a la seu de la Conselleria d’Educació, es va rebre, en un sobre tancat, un escrit en el qual, un anònim que s’identifica com a fill d’un professor de l’ensenyament concertat, adverteix que “com el meu pare continue així, com el pare o algun més caiga malalt o prenga alguna decisió irreversible, vos buidaré l’escopeta de caçar a l’estómac”. La carta conclou amenaçant: “Moltes vegades vos veig per València amb els vostres cotxes oficials i em vénen ganes de llençar-vos pedres amb altres amics, però no, vos matarem a trets, com a conills. Això va de debò, tindreu un avís en breu, però al final morireu com a gossos. Vos tenim moltes ganes, gossos. Esteu morts”.

A l’escrit, l’autor manifesta que fa molts anys que el seu pare és professor de la concertada, “molt abans que el brut de Marzà tingués ús de raó, molt abans que el gandul de Ximo es dediqués a no treballar i viure de la política”. El remitent afegeix que el seu pare ha passat “moltes nits corregint, moltes matinades, molta feina, un gran pare, un bon home” i que, ara, “des que vos haveu posat a arruïnar milers de famílies, pateix molt”.

“Amb la merda que pagueu als col·legis concertats, no els hi dona per pagar la llum, mentre ofegueu els col·legis concertats, els fills de puta ganduls dels funcionaris viuen com a marquesos treballant 3 hores al dia”, continua la missiva. L’autor de les amenaces assenyala que “no som delinqüents, els profes de la concertada treballen el doble d’hores que els ganduls de la pública i només feu que putejar-los”.

A continuació, adverteix que com caiguen malalts “vos buidaré l’escopeta de caçar a l’estómac” i després “vos fotré puntades de peu, jo i el meu germà. Els dos som menors de 16 anys i per tant ens tocaran els ous. Quan estigueu dessagnant -vos, vos fotrem puntades de peu. Em cague en els vostres morts”.

Comparteix

Icona de pantalla completa