El 'paperot' de la 'periodista' que no entén el valencià encén les xarxes

Laura Herreras s'ha fet coneguda per aparéixer en les notícies d'A3 fent-se passar per una transeünt castellanoparlant que no entenia els senyals en valencià
9 juny 2016 01:00h
Tuit de Laura Herreras.
RedactaVeu / València.
 
Arran de la polèmica creada per Antena 3 amb els senyals de trànsit que sols estan en valencià, el youtuber Canyot va penjar al seu canal un vídeo en què quedava demostrat que la suposada transeünt que no entenia el valencià, en realitat era una “periodista” valencianoparlant, tal com es pot veure al mateix vídeo. 
 
Laura Herreras, la ja popular “periodista” que va representar aquest paper, va publicar aquest dimecres un tuit en què deia textualment: “És tracta d'una mala utilizació que sols vol crear polèmica. És un tall de veu d'uns segons. S'està fent notícia d'algo que no ho és” (sic). Aquest intent de justificació per part d'Herreras ha rebut incomptables respostes criticant la seua acció, que podeu veure al següent enllaç i unes quantes destacades tot seguit.
 
Laura Herreras
Twitter: Laura Herreras.
 
 

Twitter: Nel·lo Bacora.


Twitter: Pau Alabajos.


Twitter: Elena Cívico.


Twitter: Parodia Ondara.


Twitter: Giuseppe Grezzi.


Twitter: Ferran Suay i Dídac López.
 
Entre el munt de crítiques també es pot trobar com Julia Brando intenta desviar l'atenció de la fúria tuitera cap a Antena 3, però aleshores és ella la que rep contestacions al·legant que Herreras podria haver-se negat a donar un testimoni fals.
 

Twitter: Julia Brando.


 
La Veu
 
next