Xavi Castillo dóna suport als bicinudistes contra Cañizares. Vídeo

“Els ciclistes que venien de Madrid arribaren tard perquè Ribó ha decidit posar els senyals en valencià i no sabien interpretar-los”
9 juny 2016 01:00h
Fotograma del vídeo.
RedactaVeu / València

El popular humorista alcoià acaba de llançar a les xarxes un nou ‘Xavi Castillo News’ en el qual, a més de fer costat al grup de bicinudistes, membres del col·lectiu LGTB que es manifestaren recentment a les portes de l’Arquebisbat de València per tal de protestar contra les polèmiques declaracions del cardenal Antonio Cañizares, en què carregava contra el que ell anomenava “l’Imperi Gai”, fa una divertida sàtira sobre la retolació de senyals de trànsit en valencià al centre de València.

“Nosaltres lamentablement no hem pogut arribar a la foto, i també han arribat tard 600 bicinudistes que venien de Madrid. Per què? Perquè els de Madrid es van enredar amb els senyals de trànsit” ja que “no sé si sabeu que a València el Ribó ha decidit posar els senyals en valencià i… Mare de Déu! Es veu que els de fora no saben interpretar-los!”, afirma en aquesta nova i divertida entrega audiovisual.
 

 


 
next