Diari La Veu del País Valencià
Una ceba d’1,4 kg, protagonista de l’actualitat a Gaianes

ARAMULTIMÈDIA / Gaianes.

Eduardo Garcia és el responsable de la notícia de la setmana a Gaianes (el Comtat): ha recollit del seu bancal una ceba de més de 1.400 gr de pes.
No és la primera vegada que Gaianes és protagonista d’una notícia d’aquestes característiques. Precisament, durant l’agost de 2013, a ARAMULTIMÈDIA ja es fèiem ressò de la collita d’una tomaca d’un quilo i mig de pes a un camp del poble. Ara, ha estat la recollida d’una ceba de més d’1,4 kg el que ha revolucionat aquesta xicoteta localitat del Comtat.

Foto: ARAMULTIMÈDIA.

Eduardo Garcia, conegut arreu de la comarca amb el sobrenom de ‘Lluç’, és un obrer de la construcció jubilat. De fet, ja ens avança que és molt possible que el pes d’aquesta ceba siga superat, en breu, per altra de les plantes que té als seus terrenys.
‘Lluç’ és un enamorat de la terra i, tot i que professionalment s’ha dedicat a fer obres i reformes, sempre ha tingut temps per a dedicar-se als seus bancals i per a tirar una mà a tot aquell que li ha demanat consell. Veient els resultats, és tot un expert!

Comparteix

Icona de pantalla completa