Els extreballadors de RTVV carreguen contra Puig, Oltra i Montiel a les xarxes

S'ha fet una campanya a Twitter en què es demanaven solucions i es recriminaven les promeses incomplides pels representants de PSPV, Compromís i Podem
10 juny 2016 01:00h
Concentració RTVV

RedactaVeu / València.
 
Aquest dijous, al Bloc de Notes de CCOO, es va publicar un escrit on el sindicat demanava que, aquest divendres 10 de juny, es fera una campanya a Twitter en paral·lel a les activitats de la concentració habitual dels extreballadors d'RTVV a la plaça de Manises. 
 
La proposta marcava un horari per començar a piular, a partir de les 10h, i pretenia concentrar la màxima activitat possible a les 12h, tot i que algunes de les etiquetes proposades s'han mantingut entre els deu temes més parlats de l’àmbit estatal fins ben entrada la vesprada.
 
Des de CCOO proposaven que s'utilitzaren, en concret, les etiquetes #RTVV, #volemSolucionsRTVV, #senseTreballNiAturRTVV i #promesesIncomplidesRTVV i que, a més, es mencionaren, en les piulades, els perfils de Twitter de Puig, Oltra i Montiel. Fins i tot, es donava la idea que els diferents usuaris adjuntaren a les seues piulades una foto sostenint un cartell on es llegira “Volem solucions RTVV”.
 
El que es pot veure si es navega pels comentaris de la gent és, en termes generals, l'exigència de solucions, perquè ja ha passat un any des que hi ha nous governants al front i aquesta gent encara no sap de cap eixida per a la seua situació. 
 
Tot seguit, es destaquen algunes de les piulades més rellevants i podeu veure un vídeo de la concentració en aquest enllaç.
 

Twitter: Juan Carlos Moll.


Twitter: Elena Avivar.


Twitter: Sole Granell.


Twitter: Dentrtt.


Twitter: Amàlia Garrigós.


Twitter: Xelo Vicente.
 
La Veu
 
next