Com han canviat les vacances amb les NNTT?

S'apropa l'època de vacances i com cada any des de fa uns pocs, hem de acer una breu reflexió sobre com han canviat els nostre viatges estivals amb l'arribada de les noves tecnologies.
13 juny 2016 01:00h
GettyImages - vacançes

Per Tecnonews / AMIC.

Viatjar ja no vol dir perdre's o desconnectar com passava abans. Ara, gràcies als nostres telèfons mòbils, podem estar més comunicats que mai i informats sobre l'evolució de La nostra ruta.

Tal com ha mostrat recentment un estudi del web Kayak.es el 50% dels viatgers espanyols destina algun temps durante a les vacances a enviar fotografies a amics i familiars dels millors moments del viatge. Segons aquest mateix estudi són els joves d'entre 18 i 24 anys els que més comparteixen fotos al llarg del viatge.

Un cop es torna, les coses tampoc són com abans. Ara els espanyols prefereixen compartir imatges a través del mòbil amb un 50% que prefereixen fer-ho així enfront al 38% que continua mostrant les imatges mitjançant l'ordinador.

No són aquests els únics patrons que s'han vist modificats amb la irrupció de les NNTT. També el previatge s'ha vist afectat. D'aquesta manera mentre abans recorríem a familiars i amics per preparar les vacances, ara internet s'ha convertit en un element fonamental per informar-se millor dels llocs que visitarem. De la mateixa manera també son majoria els que fan servir internet per reservar vols i hotels.

Són molts més els elements que podriem citar, amb tot hi ha un element en el qual encara la majoria continua preferint la manera clàssica: Quan es tracta de la targeta d'embarcament millor que sigui en paper...


 
next