Atacs vandàlics de Falange Española a Compromís per Borriana

Els ultres han cobert amb els seus cartells les barraques de la coalició ‘A La Valenciana’
11 juny 2016 01:00h
RedactaVeu / Borriana
 
Compromís per Borriana ha denunciat, aquest dissabte, que les barraques de la seua propietat amb cartells electorals per a les eleccions del pròxim 26 de juny de la coalició d’esquerres i nacionalista ‘A la Valenciana’ instal·lades a Borriana han sofert actes vandàlics per part de Falange Española, que ha cobert amb els seus cartells -en els quals pot veure's el logo dels ultradretans- aquelles barraques de la coalició ‘A La Valenciana’ que s'han trobat al seu pas.

El coordinador de campanya de Compromís per Borriana, Xavier Personat, ha condemnat la forma d'actuar dels ultres de Falange Española que, amb això, han demostrat que “ni respecten el joc democràtic, ni molt menys la pluralitat i el treball que uns altres fem”. Xavi Personat ha remarcat que “ja estem cansats de sofrir aquest tipus d'atacs, els sofrírem les passades eleccions generals i els tornem a sofrir en aquestes. Pel que sembla, molestem i ens tenen por perquè saben que anem a guanyar les eleccions”.

“A més de ser un atemptat contra la democràcia i la llibertat, aquests senyors gaudeixen d'una impunitat que de vegades ens fa pensar que seguim ancorats en el passat”, lamenta Personat.

Compromís per Borriana ha denunciat que l’enganxada de propaganda electoral en les seues barraques és “intolerable” i demostra el tarannà democràtic del grup ultra, “que ni respecten, ni deixen que uns altres ens puguem expressar lliurement i amb els nostres mitjans pagats per nosaltres”.
 

La coalició ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona els atacs soferts en les seues barraques i en el seu material electoral i espera “que s'actue contra aquests individus que campen per on volen i actuen pensant-se que són impunes, però ara es vetlla per la protecció de tots els que sí que ens creem la democràcia i la convivència ciutadana”.

La Veu
 

next