Campanya perquè es respecte l’acord de la UVEG sobre el sostre de càrrega docent

Les seccions sindicals de la UVEG, CCOO PV, CGT, STEPV i  UGT enceten una petició en Change.org per tal que es respecte l’acord adoptat pel Claustre de la UVEG sobre l'establiment d'un límit màxim de 240 hores de docència anual per al PDI.
12 juny 2016 01:00h
 RedactaVeu / València
 
“Respectem l’acord del Claustre de la UVEG sobre el sostre de càrrega docent”. Aquest és el títol de la petició iniciada, el passat dijous, a Change.org per les seccions sindicals de la UVEG (CCOO PV, CGT, STEPV, UGT) en què demanen “mesures efectives i immediates, per part del Consell de Govern de la Universitat de València, perquè per al curs 2016-2017 entre en vigor una nova normativa d’assignació de la docència que respecte l’acord del Claustre” adoptat en juliol de 2015 i que, a dia de hui, encara no s’ha portat endavant.
 
En la mateixa sol·licitud, les organitzacions sindicals recorden que va ser el passat 23 de juliol de 2015, en sessió plenària del Claustre de la Universitat de València, quan es va aprovar, “sense cap vot en contra (103 vots a favor i 4 abstencions/vots en blanc) la declaració sobre l'establiment “d'un límit màxim de 240 hores de docència anual per al PDI”, en considerar que l’actual assignació de 29 crèdits és una càrrega excessiva que dificulta la capacitat d’investigar i la qualitat docent de tot el PDI que l’ha d’assumir”. 

Quasi un any més tard, denuncien que “no hi ha cap projecte per portar endavant aquest acord del Claustre durant el curs 2016-17”, la qual cosa “repercutirà molt negativament en la docència, la gestió i la recerca del PDI”.
 
Podeu firmar la petició en aquest enllaç.
 
next