Diari La Veu del País Valencià
Baldoví opina que el PP ha ‘escalfat l’ambient’ per actuar amb duresa
RedactaVeu / Alacant

Baldoví s’ha expressat en aquests termes durant una trobada amb els mitjans de comunicació a Alacant per a fer balanç sobre iniciatives parlamentàries, sent preguntat sobre la protesta feta aquest dijous a la plaça de Neptuno madrilenya, que va acabar amb disturbis saldats amb 15 detinguts i 14 agents de la policia ferits.

Així, el diputat ha recalcat que ‘moltíssima gent s’havia desmarcat’ de la mobilització, com els col·lectius 15M o 25S, si bé ha ressaltat que un altre sector ciutadà, ‘legítimament’, va voler manifestar-se davant el Congrés. “Crec que per part de la delegada del Govern i de significats dirigents del PP es va escalfar l’ambient per a després poder actuar amb la duresa que es va actuar”, ha subratllat.

Intent de criminalització

En el mateix sentit, ha ressaltat que “el pitjor és que aquest fet no només se circumscriga en la manifestació d’aquest passat dijous, sinó que, tal com ha afegit, és una nova estratègia del PP intentant criminalitzar tota la gent que es moga en contra seu”.

Segons la seua opinió, “s’ha pogut veure perfectament com s’ha intentat criminalitzar la gent de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), cridant-los d’una manera sistemàtica filoetarres o filoterroristes, i nazis, i no és una paraula que s’escapa perquè a algú se li solta la boca en una roda de premsa, sinó que dirigents del PP entre els quals ha fet referència a María Dolores de Cospedal, han insistit en l’argument”, ha exposat.

Finalment, ha insistit que l’estratègia dels populars és “intentar criminalitzar i ‘fer por’ en la gent per a després, tot aquell que es moga, siga titllat de sospitós d’alguna cosa mala”.

Comparteix

Icona de pantalla completa