Diari La Veu del País Valencià
Podem farà 25 parades amb la ‘Ruta a la fresca’ amb actes de proximitat

EP / València.

Podem recorrerà tot el territori del País Valencià durant la campanya electoral amb la ‘Ruta a la fresca’, una iniciativa programada per sumar un segon circuit d’actes de proximitat a més dels mítings comarcals.
“Veiem les eleccions del 26 de juny com una segona oportunitat del 20 de desembre. Des de desembre, han passat moltes coses i creiem que és important fer un exercici d’honestedat, explicar-li a la gent perquè ha de tornar a votar i sincerar-nos amb allò que farem després de les eleccions”, ha assenyalat Àngela Ballester, candidata d’’A la valenciana’ al Congrés.
La ‘Ruta a la fresca’ tindrà 25 parades distribuïdes per totes les comarques valencianes: “Amb el recorregut, de sud a nord, hem volgut visibilitzar la necessitat de vertebrar el nostre territori tant en l’àmbit de les connexions de transport com en el cultural”.
>

Canal: Podem.

“Li podem guanyar les eleccions al PP a tot el territori”
“Amb ‘A la valenciana’, li podem guanyar les eleccions al PP a tot el territori, però, per fer-ho a totes les comarques del País Valencià, hem d’explicar que ‘A la valenciana’ és la candidatura d’un poble que ara està orgullós per haver acabat amb la corrupció, per exportar models de govern i per haver demostrat capacitat d’acord”, ha afegit Ballester.

Comparteix

Icona de pantalla completa