Escola Valenciana convoca una concentració davant de les Corts pel requisit lingüístic

El cantaire David Reig acudirà a l'acte i interpretarà la cançó ‘Tio Canya’ d'Al Tall
15 juny 2016 01:00h
Un moment de la concentració davant les Corts.

RedactaVeu / València.
 
L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir, el proper dijous 16 de juny, a les 19 hores, a la concentració que tindrà lloc davant de les Corts Valencianes (plaça de Sant Llorenç, número 4) per demanar al Consell la implantació del requisit lingüístic als treballadors de la funció pública. De fet, són molts els que, a hores d’ara, empren a les xarxes socials les etiquetes de #DretsLingüístics i #RequisitJa.
 
Aquest dijous, serà la tercera vegada que Escola Valenciana es concentrarà a les Corts. Una acció més d’entre les programades dins la campanya "Requisit lingüístic ja!", encetada en el marc de les Trobades 2016. Es tracta d'una represa de la iniciativa històrica de l'entitat, que forma part del seu ideari des que va nàixer, a principis dels anys vuitanta. 
 
Els representants d'Escola Valenciana repartiran material informatiu per explicar als assistents que la introducció de la competència lingüística en valencià a totes les administracions públiques contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua. El cantaire David Reig acudirà a l'acte i interpretarà la cançó d'Al Tall Tio Canya.

La Veu
 
next