Diari La Veu del País Valencià
Mónica Oltra i Jorge Rodríguez, els polítics valencians més ben valorats

RedactaVeu / València.

La portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, i el president de la Diputació de València i alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, són els dos polítics més ben valorats a l’enquesta realitzada per Invest Group per a LEVANTE-EMV, sols els separa una centèsima. Oltra ha obtingut un 5,34% i Rodríguez ha aconseguit un 5,33%,
En el cas de la portaveu, ha experimentat un descens respecte de la mateixa enquesta realitzada en octubre de 2015.
Si es comparen els resultats entre els tres presidents de diputació, l’alcalde d’Ontinyent és el més ben valorat, ja que Javier Moliner (Castelló) té un 4,05% i César Sánchez (Alacant), un 4,61%.
Però, a més, en aquesta recerca també es va preguntar si coneixien els líders polítics i, en aquest cas, el més conegut, amb un 81,9%, d’entre els enquestats és Ximo Puig i, en segon lloc, Oltra amb un 75,6%. El més destacable és que el president de la Diputació de València, en aquest paràmetre, experimenta una davallada important, ja que sols un 9% el coneix i queda el penúltim per la cua, sols superat per Alexis Marí, el portaveu de Ciudadanos, el substitut de Carolina Punset, amb un 8,3%,.
Resulta, si més no, curiós que una figura política a la qual només afirma conèixer un 9% dels enquestats, obtinga la segona millor valoració i que se situe a només una centèsima d’Oltra, la més valorada pels entrevistats.

Comparteix

Icona de pantalla completa