Diari La Veu del País Valencià
Un herbero de Bocairent premiat internacionalment

RedactaVeu / Bocairent.

L’herbero de l’empresa Bocabrew de Bocairent va rebre, a principis de juny, dos estrelles d’or en els guardons Superior Tast Awards, que premien el sabor superior d’aliments i begudes. Segons un comunicat difós per l’empresa, aquests premis concedits per l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi) són considerats com els que dóna la Guia Gastronòmica Michelin però, en aquest cas, no es tracta d’una competició, sinó d’una recompensa als productes pels seus mèrits.
Aquest és l’únic segell de qualitat al sabor atorgat per líders d’opinió com xefs i sommeliers amb estrelles Michelin, aquests membres del jurat provenen de 17 països diferents i formen part de les associacions culinàries més prestigioses d’Europa. Els tastadors tenen experiència en la degustació d’aliments i begudes de tot el món, ja que no sols han exercit els seus oficis a Europa, sinó també a països tan diversos com el Japó, la Xina, Tailàndia, Austràlia, Amèrica del Nord, Centre i Amèrica del Sud.

Foto: Facebook Herberet Bocairent.

Aquest any, més de 1.800 productes elaborats en 90 països de tot el món han participat en els tasts del jurat amb l’objectiu d’aconseguir algun reconeixement al seu sabor.
Els interessats a tastar aquesta beguda tradicional, poden fer-ho visitant el següent enllaç, on podran adquirir-la.

Comparteix

Icona de pantalla completa