Diari La Veu del País Valencià
‘Una negligència’ possible causa de l’incendi de Bolbait
Europa press / Bolbait.

El director general d’Emergències, José María Ángel, ha destacat aquest dijous que “si el vent no torna a complicar les tasques d’extinció es puga controlar a poc a poc les flames de l’incendi forestal declarat en la vesprada de dimecres a Bolbait” (la Canal de Navarrès) i “no es descarta que fóra originat per una negligència”.

Així, Ángel, en declaracions a Europa Press, ha explicat que “el foc no ha afectat cap població i en aquests moments se centra en el pas entre les comarques valencianes de la Canal de Navarrés i la Ribera Alta”, un lloc d’accés que permet “majors resultats” als treballs d’extinció de les 16 brigades forestals i set mitjans aeris que estan en la zona”.

L’incendi, que es va iniciar sobre les 20h hores en terme de Bolbait, afecta també els termes municipis d’Anna, Xella, Sumacàrcer, Estubeny, Sellent i Cotes, segons han assenyalat fonts de la Diputació.

Sobre aquest tema, Ángel ha destacat que després d’una nit “molt complicada” pel fort vent de ponent, que bufava amb ratxes superiors als 40 quilòmetres hora, i amb una humitat del 17 per cent i temperatures molt altes, “si les condicions ho permeten, esperem poder començar a controlar a poc a poc les flames”.

Comparteix

Icona de pantalla completa