Tot es ven a Internet

19 juny 2016 01:00h
Per Tecnonews / AMIC

Cada any ens trobem estudis que ens parlen de la confiança dels consumidors i la xarxa. Fa un temps eren pocs els espanyols que adquirien els seus productes a través de la xarxa, però en l'última dècada s'ha vist un increment molt notable de consumidors que compren a internet.

El més sorprenent, com a continuació veurem, és que ja no es tracta únicament de productes que podríem considerar de baix risc: llibres, tecnologia o entrades de teatre. Ara els consumidors s'atreveixen amb la compra d'objectes de tota mena.

Qui podia haver imaginat fa alguns anys que a internet es comprarien pneumàtics de forma online? Doncs això està succeint en els nostres dies gràcies a plataformes com neumaticos-outlet.es. En aquest portal podem triar tota tipologia de pneumàtics en funció de l'amplada, l'alçada el diàmetre i el tipus de pneumàtic que volem (d'estiu, d'hivern, etc.)

Alguns pensaran que es tracta d'una operació comercial de risc, encara que en aquest portal sabem exactament i en tot moment el que estem comprant. Òbviament la venda de pneumàtics es porta a terme només si l'usuari pertany a una empresa, llavors podrà rebre el pneumàtic (i altres peces d'automoció a baix cost que es venen a través del web) en el lloc que ho desitgi disposant de 30 dies per a poder efectuar un canvi.

En resum, si els pneumàtics es poden arribar a vendre per internet, podem arribar a pensar que en un futur tot tipus de productes circularan per les amples vies del ciberespai. És clar, sempre que el portal ofereixi molta seguretat al comprador.

next