Diari La Veu del País Valencià
Actuació ‘in extremis’ de la Conselleria d’Educació al Sant Joan de Ribera de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

La pressió exercida tant des de l’AMPA del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot, com per part de l’Ajuntament i la regidoria d’Educació, dirigida per Mª Luz Andrés, ha donat hui resultats, quasi in extremis. El termini de quinze dies donat a la Conselleria d’Educació per part de l’Ajuntament perquè actuara sobre els elements que presentaven risc imminent, tal com apuntava l’informe de l’arquitecte municipal, vencia hui. Aquest matí, el CEIP Sant Joan de Ribera ha rebut la visita de dos operaris d’una empresa que afirmaven venir de part de la Conselleria a treballar durant la vesprada de hui i el dia de demà, informació que li han facilitat al conserge del centre.

La regidora d’Educació, Mª Luz Andrés, ha manifestat que el més important és evitar el risc dels xiquets i la Conselleria, malgrat el tracte que està oferint a aquest Ajuntament i a l’AMPA, menyspreant en tot moment aquesta institució i als pares i mares dels alumnes i als mateixos alumnes, ha entés el perill que corren. Ara ha decidit enviar, encara que mig d’incògnit, a dos operaris perquè facen reparacions d’urgència. Això sí, la informació que donem és la que han ofert aquestes persones al conserge municipal del centre, ja que ni tenim dades sobre que faran, ni la Conselleria ha comunicat res a l’Ajuntament o a l’AMPA, no sabem res de res”.

Malgrat açò, ha apuntat la regidora, “ens alegrem enormement que la Conselleria haja entés el perill que suposava la situació, i que haja atès les peticions d’aquest Ajuntament i dels pares i mares. El primer pas per a aconseguir la seguretat dels xiquets i xiquetes del CEIP Sant Joan de Ribera està assolit”.

Així mateix, Andrés ha apuntat que dilluns de matí l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Burjassot “revisarà la reforma duta a terme per aquestes persones, i se cerciorarà que les recomanacions de reparació d’elements amb risc imminent que apuntava l’informe municipal estiguen realitzades, ja que nosaltres només podem suposar que duran a terme aquests arranjaments, ja que ningú ens ha dit res sobre què pretén arreglar la Conselleria, ni l’abast de la intervenció. Coneixem les coses perquè les hem llegit en premsa, com per exemple, les dades que se suposa que té l’informe tècnic realitzat per la Conselleria d’Educació, que ni tan sols ha sigut facilitat a aquest Ajuntament, o una possible reparació de major envergadura”.

Comparteix

Icona de pantalla completa