Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat demana ajuda al Govern estatal i de Castella la Manxa per a combatre el foc
RedactaVeu / València

La Generalitat Valenciana ha sol·licitat un helicòpter amb brigada i un Air Tractor al govern de Castella-la Manxa perquè se sume a les tasques d’extinció de l’incendi declarat, ahir dimecres, a la localitat valenciana de Bolbait i que afecta els temes municipals d’ Anna, Xella, Sumacàrcer, Estubeny, Sellent i Cotes, segons ha informat Emergències en el seu compte de Twitter.

Així mateix, el Govern valencià ha demanat, al Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, dos hidroavions i un helicòpter per a tractar d’extinguir un altre foc declarat, aquest dimecres, en la localitat de Carcaixent, segons les mateixes fonts.

En les tasques d’extinció del foc a Bolbait, a més de brigades de la Diputació i de mitjans de la Generalitat participa, des d’aquest dimecres a la nit, la Unitat Militar d’Emergències.

S’han desplegat 229 efectius de l’UME, 64 vehicles, entre ells 13 autobombes i tres nodrisses, així com un helicòpter. També, estan actuant la Guàrdia Civil i membres de protecció civil, segons fonts de la Delegació del Govern al País Valencià.

Pel que fa a l’incendi declarat, aquest diious, a Carcaixent, treballen en la seua extinció dos hidroavions FOCA, un helicòpter KAMOV i altres dos helicòpters, segons les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa