Un regidor del PP de Sóller proposa celebrar el 'día del machote'

L'exalcalde refusava així una moció en defensa del col·lectiu LGTB


RedactaVeu / Sóller.
 
Tal com ha publicat El País, un regidor del PP de Sóller (Mallorca), Carlos Simarro, ha proposat celebrar el “día del machote” o la “semana de la señorita de toda la vida” mostrant així el seu rebuig   a una moció de suport al col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals o transgèneres, bisexuals o intersexuals) i contra l'homofòbia. 
 
Aquesta ha sigut la seua reacció davant la proposta impulsada pels partits majoritàriament progressistes de l'Ajuntament de Sóller, és a dir, pels econacionalistes de Més-APIB, a l'alcaldia amb 5 regidors; el PSIB-PSOE, a l'equip de govern amb 4, i els de Guanyem Sóller, que tot i estar fora de l'equip de govern han donat suport amb el seu primer edil. A l’Ajuntament també té representació el PP, amb 6 regidors, i els regionalistes conservadors de Proposta per les Illes, que s'abstingueren, llevat d'un únic regidor 'popular' que va votar en contra.
 

Comentaris

Fora la pseudoesquerra
4.
Hi ha un parany contra el poble que es repeteix contínuament i la gent ni se n'adona.
Deixeu-nos desemmascarar-lo.
La socialdemocràcia occidental, teòricament és d'esquerres però en realitat és ben del Sistema.
Aleshores el Sistema encomana a la socialdemocràcia aparentment d'esquerres tota una sèrie de temes que la majoria de la gent no vol, o no considera importants: feminazisme, immigració massiva, políticament correcte, etc...
Tots aquests temes estan dissenyats sempre amb segones intencions. Tenen la forma progressista però en la pràctica serveixen per a fins reaccionaris com anul·lar les nacions sotmeses, colonitzar, destruir la solidaritat interna del poble i familiar, etc...
Com que la socialdemocràcia fa aquesta política i a l'esquerra pròpiament dita li donen tota mena de facilitats per enganxar-se al carro, doncs l'esquerra real no vol ser menys i s'hi apunta.
Però tot són temes dissenyats per fer-los antipàtics, fastidiosos i/o injusts en la praxi social real.
D'aquesta manera, mentre la dreta retalla i fa putades, l'esquerra també mossega al poble amb tot el políticament correcte. I el poble, bombardat pels mass mèdia, ja no sap què és pitjor. D'aquesta manera molta gent "del poble" continuarà votant dreta, i el poble cada volta estarà més dividit, serà més feble i podrà ser més oprimit.
L'empomeu al vol o no?
  • 0
  • 0
Fora el feminazisme
3.
Les/els feminazis fanàtiques histèriques voten negatiu a la concòrdia entre sexes. A més de fer apologia de matar persones. Criminals i psicòpates, aquestes "neofeministes" (que no són feministes sinó misàndriques violentes)
Com pot l'esquerra aplaudir aquestes barbàries?
Retratats queden.
El 44% víctimes de violencia domèstica són homes, però ho callen:
http://justiciadegenero.com/violencia-domestica-lo-que-no-se-cuenta-el-feminismo-radical-manipula-las-cifras-el-44-de-las-victimas-son-hombres/
Denúncies Falses: https://twitter.com/denunciasfalsas
  • 0
  • 1
Llei contra l\'amor entre home i dona
2.
Ahir Cristina Almeida digué entre risses en televisió que als "machotes" hi hauria que lligar-los a una pedra pesada i llançar-los a la mar.Ara penseu qué hagués passat si algú diu el mateix en sentit contrari.
Estan tractant de destruir l'amor entre homens i dones des de les altes esferes del poder.Penseu si no per qué la violència domèstica entre una parella de homens,de dones,d'home i dona que no són parella ni han tingut cap vincle afectiu NO es considera violència de gènere i no s'aplica la LIVG.Aquesta llei sempre s'aplica en un sentit i només es comptabilitzen les víctimes en aquest mateix sentit,les demés NO EXISTEIXEN a les estadístiques.

  • 2
  • 2
La tia Quica
1.

La majoria de gent no és GLBT, supose.
Si no "machote", si volen celebrar un dia de l'hetero, per què no?
No fan mal a ningú.
Pitjors són els lemes d'apologia de la violència i l'odi que proclamen "Machete al machote". Per què voler matar ningú?

  • 3
  • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat