Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘La decisió de Montoro sí que trenca Espanya’

RedactaVeu / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han criticat la decisió del ministre d’Hisenda en funcions, Cristóbal Montoro, de denegar la bestreta de 450 milions amb càrrec a la liquidació del Pressupost de 2014, que el Consell va sol·licitar a principis del mes de juny.

Una bestreta amb la qual es pretenia fer front a necessitats de Tresoreria durant el mes de juny que no són susceptibles de pagar a través de FLA, a més d’avançar en la reducció del període mitjà de pagament a proveïdors i atendre tot tipus d’obligacions amb les empreses i el conjunt dels valencians.

“Açò sí que trenca Espanya, açò sí que altera les regles del joc” ha declarat el president Ximo Puig, qui també ha assegurat que la decisió “va en contra d’un Estat com el nostre, en el qual ningú pot posar la mà en la caixa i distribuir els recursos com se li antulle en funció de l’interès electoral”.

La vicepresidenta, Mónica Oltra, també ha expressat el seu desacord. “Ens castiga un Govern en funcions i a pocs dies de les eleccions, alguna cosa que és doblement greu, i a més s’ha fet un ús partidista i electoral dels diners de totes i tots”, ha expressat la vicepresidenta després de qualificar la decisió d'”inacceptable”.

Comparteix

Icona de pantalla completa