PACMA enceta una recollida de signatures per demanar l'abolició dels bous al carrer

La iniciativa, amb el lema 'Festes sense bous. Tallem amb la tortura', continuarà en marxa tot l'estiu
22 juny 2016 01:00h

ACN / Barcelona. 
 
Amb aquesta campanya es recolliran signatures per demanar l'abolició dels correbous i dels bous al carrer que se celebren a Catalunya i el País Valencià. La recollida de signatures, baix el lema 'Festes sense bous. Tallem amb la tortura', està impulsada pel Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA) i estarà en marxa tot l'estiu. L'objectiu de la iniciativa és informar els ciutadans del “maltractament al qual són sotmesos aquests animals durant els festejos” i aconseguir que l'administració “modifique el marc legal vigent”, segons ha explicat el coordinador David Martínez.
 
Pel que fa a les signatures, els ciutadans poden acostar-se als punts de trobada que habilitaran per signar, o bé fer-ho de forma digital accedint a la següent pàgina web o mitjançant un codi QR.
 
Durant aquests mesos, es faran taules informatives, s’enregistraran correbous i es repartiran fulletons explicatius destinats especialment als turistes, que “no saben que hi ha darrere dels correbous”, segons ha manifestat la dirigent del Partit Animalista, Ana Bayle. 
 
A més, ha mostrat el seu “malestar” amb el reglament que hi ha actualment a Catalunya, segons el qual no és preceptiu, el sacrifici de l'animal, un cop acabat l'espectacle. “El bou passa tota la seua vida de poble en poble i és maltractat constantment. La vida d’aquest bou es terrorífica, hem d’acabar amb aquesta lacra”, ha denunciat Bayle
 
next