Bromera celebra els 30 anys amb un concert solidari amb Botifarra, Miquel Gil...

L’atenció als refugiats serà objectiu solidari del concert que acollirà el Teatre Principal de València el proper dimecres 29
25 juny 2016 01:00h
RedactaVeu / Alzira

L’atenció als refugiats serà l’eix central del concert solidari que tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de juny al Teatre Principal de València per a celebrar els trenta anys de trajectòria de Bromera. La recaptació íntegra de l’acte es destinarà a l’ajuda als refugiats que realitza Metges Sense Fronteres. Es tracta, doncs, d’un esdeveniment en què l’editorial valenciana ha volgut fer palés el seu compromís a través del seu treball amb MSF, una ONG amb la qual manté un conveni de col•laboració des de l’any 2002.

L’ajuda als refugiats és una problemàtica cada dia més coneguda com a conseqüència de la crisi a Síria, per això, dins d’aquest marc, el concert de Bromera pretén “revifar la flama de la solidaritat valenciana amb una fila zero per acollir les contribucions personals dels assistents” (Les aportacions poden fer-se consultant el document adjunt a la notícia).


L’acte, que combinarà la literatura amb la música, farà també un repàs a la trajectòria de l’editorial. Conduït per Carles Alberola d’Albena Teatre, i protagonitzat pel cantador xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’, el concert comptarà amb la participació d’un bon nombre d’artistes com ara Ahmed Touzani, Pau Cháfer, Miquel Gil, Miquel Gironès o Miquel Ramos, entre altres.

#30anys Bromera

Edicions Bromera commemora enguany el 30è aniversari dins del món de l’edició (#30anysBromera). En 1986 naixia com a projecte cultural al servei dels valencians i orientat a tot l’àmbit lingüístic. L’aparició de l’editorial va esdevenir ràpidament font d’idees i de manifestacions artístiques i literàries de les generacions més joves i va ajudar decisivament a la recuperació de l’ús social del valencià.


 

Descargas

next