Diari La Veu del País Valencià
González Pons, el Torquemada del valencià en una piulada

RedactaVeu / València.

González Pons ha publicat al seu perfil de Twitter un missatge incendiari, només cal mirar la quantitat de respostes i crítiques que està rebent. Al text es pot llegir com l’eurodiputat ‘popular’ afirma haver firmat el manifest per tal que Compromís no prohibisca el castellà en els col·legis castellanoparlants.
Aquesta publicació es deu al fet que el Partit Popular ha posat en marxa una recollida de signatures amb “Un manifest en defensa de la llibertat lingüística” i, tal com explica la campanya, “Les llengües es parlen, no s’imposen #PParaLaLibertad”.

Imatge: Twitter González Pons.

A aquesta campanya també li està donant suport Isabel Bonig, que ha expressat al seu perfil de Twitter que “No m’agraden els governs que adoctrinen ni imposen. La llibertat, pilar fonamental d’Espanya”. A més, en aquest cas, la ‘popular’ ha afegit una imatge de la campanya que interpel·la directament a Marzà.

Imatge: Twitter Isabel Bonig.

Diversos representats del partit han donant suport a través de les xarxes a aquesta campanya com, per exemple, el diputat autonòmic Jorge Bellver.

Comparteix

Icona de pantalla completa