Diari La Veu del País Valencià
El tancament de campanya s’escampa arreu del País Valencià

RedactaVeu / EP / València.

Aquest divendres a les dotze de la nit acabarà oficialment la campanya i els polítics ja no podran demanar el vot. Podria dir-se que això ja està dat i beneït, sols caldrà espera fins el diumenge per veure quins són els resultats i la participació.
Els quatre partits amb més possibilitats clouen la campanya amb diferents actes pel cap i casal i rodalies, com és el cas del PSPV, que ha clos la campanya amb Ximo Puig a Mislata, acompanyat de la candidata per la província de València al Congrés dels Diputats, Ana Botella, i l’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa. El president del Consell ha manifestat que “el vot socialista que va portar el canvi a la Comunitat ens farà recuperar el temps perdut a Espanya”. Els socialistes de la circumscripció de Castelló han celebrat en tres punts diferents el tancament de campanya. A Castelló de la Plana, Vall d’Uixó i Altura, candidats, càrrecs institucionals i orgànics, militants i simpatitzants del partit han fet una crida a la participació diumenge que ve i han destacat que “votant al PSOE, els castellonencs voten futur, seguretat, tranquil·litat i moderació”.

Foto: Twitter Compromís.

‘A la Valenciana’ ho farà amb la presència de Joan Ribó, Antonio Montiel, Ricardo Sixto, Àngela Ballester i Joan Baldoví en l’acte de tancament de campanya que tindrà lloc a la plaça Baró de Cortés amb cercavila, sopar de pa i porta i discjòquei inclosos. A Castelló de la Plana, la coalició ha tancat el repartiment de credencials amb un sopar popular en plena plaça, on els seus candidats han recordat que “la cita del diumenge és històrica, perquè estem en la cruïlla per decidir entre un govern ‘A la Valenciana’, de canvi, o un govern ‘a la Napolitana’, que continue amb la foscor, amb la corrupció”.

Foto: Ciudadanos.

En el cas de Ciudadanos, Toni Cantó, acompanyat pels eurodiputats Javier Nart i Carolina Punset, ha tancat la campanya a la plaça de la Reina de València. Cantó ha explicat que “Espanya necessita un canvi sensat i algú que sàpiga estendre la mà a dreta i esquerra i mirar endavant per portar a terme les reformes que necessiten els ciutadans”.

Foto: Twitter Mariano Rajoy.

Per últim, el PP ha fet el gran acte amb Mariano Rajoy a l’amfiteatre del Parc de Capçalera de València, on han assistit, entre d’altres, l’eurodiputat Esteban González Pons; l’expresident del Consell, Alberto Fabra; el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, i la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig. El president en funcions, durant el seu parlament, ha dit que “o hi ha un Govern presidit pel PP o hi ha un govern format entorn a radicals i extremistes que res de bo han portat a Espanya mai”. I ha afegit que “Espanya necessita un govern fort i no un govern en pràctiques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa