Diari La Veu del País Valencià
Normalitat en la constitució de les 5.764 meses electorals del País Valencià

RedactaVeu / València.

Al marge d’unes mínimes incidències registrades a primera hora del matí, com que una vocal s’ha posat de part en el moment de constituir la mesa electoral o alguna absència puntual de vocals, la jornada electoral està transcorrent amb tranquil·litat a tot el territori electoral del País Valencià, tal com a confirmat el delegat del Govern espanyol Juan Carlos Moragues.
Per la seua banda, el govern estatal destaca també l’absoluta normalitat amb què s’ha produït el procés d’obertura de col·legis electorals a tot l’Estat espanyol, més enllà d’algunes qüestions anecdòtiques. En roda de premsa al Centre de Dades instal·lat a IFEMA a Madrid, la secretària d’Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro i el sotssecretari del Ministeri de l’Interior, Luis Aguilera, han subratllat que la normalitat ha estat la nota dominant i característica de les primeres hores de la jornada electoral i que no s’ha produït cap incident digne de menció. El 100% de les meses electorals disposades estan rebent els electors amb normalitat.
Meses electorals ateses per 172.458 ciutadans de tot l’estat i que, com a curiositat, percebran, cadascun d’ells, la quantitat de 63’24 euros, una quantitat 63 cèntims superior a la percebuda a les passades eleccions del 20 de desembre. La jornada electoral es perllongarà fins a les 20 hores, hora en què tancaran els col·legis electorals.

Comparteix

Icona de pantalla completa